AllotjamentsMuseusRestauraciˇ

santoral

e-mail
Home Page

RADIO PREMI└ DE MAR

RÓdio PremiÓ de Mar, es l'emisora municipal de PremiÓ de Mar. L'emisora ja fa 20 anys que treballa per elaborar un producte comunicatiu ˙til per l'audiŔncia.
Per aconseguir-ho, la quialitat, en el seu sentit mÚs ampli, Ús un objetiu constant.
La programaciˇ intenta combinar la informaciˇ i l'entreteniment. La informaciˇ prioritza en tot moment l'ambit local, perquŔ aix˛ ens fa diferents a la resta d'emisores del dial. Informaciˇ polÝtica, econ˛mica, social, cultural ...
incloses en programes de format informatiu i tambÚ en formats magazine i fins i tot musical. La informaciˇ Ús constant, n'hi ha cada hora, cada dia.
L'entreteniment el garanteix un ampli ventall de programes magazine, culturals i musicals de continu´tat o especialitzats.
El localisme Ús el factor com˙ d'aquesta extensa varietat de programes. Aix˛ ens permet tenir una audiŔncia potencial que engloba tots els segments de la poblaciˇ de PremiÓ de Mar. PerquŔ parlem de temes tan diferents com els plens municipals, els concerts de rock, les trobades de puntaires, etc.
Com a mitjÓ de comunicaciˇ local volem ser punt de referŔncia per la vida polÝtica, comercial i cultural del municipi. Per˛ <<aix˛>> no s'aconsegueix fÓcilment. La tasca de la rÓdio ha de ser constant, treballar dia a dia amb el mÓxim rigor.
.Com a servei p˙blic municipal creiem en la necesitat de ser un centre de formaciˇ per a futurs professionals del mitjÓ. TambÚ volem colĚlaborar amb el foment de la vida cultural del municipi des de diverses vessants i difondre el coneixement dels mitjans de comunicaciˇ entre els premianencs.
El Patronat de l'Emissora Municipal, a mÚs de RÓdio PremiÓ de Mar, gestiona el Local de Comunicaciˇ. Es tracta d'un gabinet de comunicaciˇ dirigit a l'Ajuntament i a les entitats.
El servei s'encarrega de generar, difondre i recollir informaciˇ p˙blica i assesorar en temes de comunicaciˇ que impliquin promociˇ i informaciˇ.